Saltant la línia: Les activitats de NNGG, notícia a IB3

25 de maig 2013

Les activitats de NNGG, notícia a IB3

Avui migdia, IB3 Notícies Cap de Setmana ha informat de que un grup de voluntaris de les Nuevas Generacions del PP ha netejat la platja de Cala Pi, al municipi de Llucmajor. La peça ha durat poc més d'un minut i ha inclòs una introducció de la presentadora, Virginia Galiano, diferents plànols del voluntaris i declaracions de tres d'ells: Eric Jareño (president de NNGG de Llucmajor), Pedro Álvarez (secretari general de NNGG Balears) i Fidel Elbaum. Podeu veure'n el vídeo a partir dels 36 minuts i 56 segons de l'informatiu a IB3 a la carta.
El fet que les joventuts del Partit Popular disposi d'una cobertura mediàtica com aquesta per part de la televisió autonòmica contrasta amb la nul·la presència dels mitjans públics en accions semblants organitzades per altres entitats, com ara el GOB.
Les NNGG (esquerra) són notícia netejant la platja. El grup ecologista GOB (dreta) no té la mateixa sort.
Fotos: Facebook de NNGG Balears i GOB Mallorca
Així doncs, a què és degut aquest tractament desigual? Segurament sigui causa de criteris únicament polítics, pura propaganda. Tanmateix, podem fer aquest exercici que tant s'usa ara de plantejar-nos el preu de tot. Quant costaria a qualsevol entitat que no siguin les NNGG aparèixer durant un minut i quatre segons a un dels programes més vists de les Illes? Segons el web de l'ens, vint segons de publicitat a IB3 Notícies Cap de setmana costen 950€. En altres paraules, el PP s'ha estalviat 3040€ en autobombo i les seves joventuts han pogut transmetre mitjançant la televisió pública el missatge que els interessava. Un indici més de que tornam al temps de la "PP3" d'en Matas i companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada